Papetarie Birotica Banda adeziva Ghilotina Hartie Indosariere Capsator Tabla magnetica Whiteboard Perforator Tocator hartie Stilou Pix Papetarie Birotica online
Loading... Please wait...

Cum comand

Comanda online
1. Crearea unui cont
      Pentru a putea comanda, este necesar sa va creati un cont. Crearea contului se face accesand optiunea "Utilizator nou" din pagina principala a site-ului. Va puteti inregistra, dupa caz, ca persoana fizica sau juridica. Este importanta completarea corecta si exacta a tuturor campurilor obligatorii solicitate la crearea contului.
 
2. Alegerea produselor
      Dupa crearea contului, puteti comanda oricand. Pentru a va autentifica la revenirea pe site este necesara introducerea adresei de e-mail cu care v-ati inscris si a parolei de acces.
      Navigati in meniul din partea stanga a paginii prin categoriile si subcategoriile de produse pana gasiti produsul dorit sau cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. In cazul in care cunoasteti exact produsul pe care il cautati, il puteti identifica in categorii folosind optiunea "Cautare" din meniul din partea dreapta a site-ului. Dupa ce ati identificat produsul cautat, apasati butonul pentru a-l adauga in cosul dvs. de cumparaturi. Se specifica numarul de bucati, se calculeaza totalul general, apasand butonul "actualizeaza".
 
3. Cosul de cumparaturi
      Pentru a definitiva lista produselor pe care doriti sa le achizitionati, puteti relua operatiunea de mai sus ori de cate ori doriti sa adaugati un nou produs in cosul dvs. de cumparaturi. De asemenea, in pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa vizualizati produsele selectate, sa renuntati la unul din ele sau sa inlocuiti anumite produse inainte de a trimite comanda finala.
 
4. Finalizarea comenzii
      Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul "finalizeaza comanda". Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dvs. (produse, cantitati, preturi).
      Un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dvs. in cel mai scurt timp sau va va comunica printr-un email informatiile necesare privind confirmarea comenzii, a modului de plata si a datei la care se va face livrarea.
 
II. Comanda telefonica
      O alta modalitate de a comanda produsele dorite este comanda telefonica. Pentru a face acest lucru, puteti suna la numerele afisate in partea dreapta a produselor, deasupra cosului de cumparaturi. Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul necesar pentru alegerea produsele cautate in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti. Valoarea minima a comenzii este de 200 RON fara T.V.A.
 
III. Garantie si postservice
      Toate produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantie 12 luni, asistenta si service postvanzare.
?>
Expertbirotica.ro va ofera gama completa de papetarie birotica articole si accesorii birou, promotii si oferte speciale papetarie.Puteti achiziona produse din categoriile Distrugatoare documente, Stilouri de lux, Table magnetice, Bibliorafturi,Hartie copiator,Capsatoare,Perforatoare,Whiteboard,Instrumente de scris,Laminatoare,Masini de legat cu spira.
Totodata va oferim oferta completa de papetarie birotica consumabile, rechizite pentru birou,markere si textmarkere,creioane,ghilotine pentru birou,caiete,blocnotes,plicuri,registre, post-it.
Expertbirotica.ro - Papetarie si Birotica