Papetarie Birotica Banda adeziva Ghilotina Hartie Indosariere Capsator Tabla magnetica Whiteboard Perforator Tocator hartie Stilou Pix Papetarie Birotica online
Loading... Please wait...

Livrare si plata

Livrarea Produselor - papetarie birotica
      Produsele comandate se pot livra in toata tara, indiferent de locatia unde va aflati. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorilor si vor ajunge la destinatie in conditii optime. Orice produs care ajunge deteriorat la destinatie, fie din vina transportatorului sau a furnizorului, poate fi returnat pentru a fi schimbat.IReturul produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 
Livrarea comenzilor in Bucuresti si Ilfov
      Livrarile se fac atat prin curieri proprii cat si prin distributia FanCurier, dupa cum urmeaza:
                 GRATUIT la sediul dumneavoastra - daca valoarea (fara TVA) depaseste 200 lei;
                 Cost transport 20 lei  (fara TVA)   - daca valoarea (fara TVA) este mai mica de 200 lei.
 
Livrarea comenzilor in afara Bucurestiului
      Livrarile in afara Bucurestiului se fac prin reteaua de distributie a FanCurier dupa cum urmeaza:
                 Se percepe o taxa de 11.5 lei + tva pentru primul kilogram iar pentru kilogramele suplimentare tariful este de 0.8 lei + tva/kilogram;
                 Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FanCurier se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,8 lei/km fara TVA), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.
      Daca preferati o alta modalitate de transport va rugam sa va exprimati preferinta si veti definitiva detaliile impreuna cu un reprezentant al firmei noastre.
      In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul firmei noastre.
      Indiferent de modalitatea livrarii va rugam sa va asigurati ca ati primit documentele corespunzatoare fara de care asigurarea garantiei nu se poate realiza. Orice neconcordanta sau omisiune sesizata de beneficiar in privinta documentelor intocmite de departamentul nostru de vanzari fata de conditiile discutate anterior cu reprezentantii firmei noastre si/sau fata de produsele receptionate, vor trebui communicate in scris, pe orice cale in maxim doua zile calendaristice de la data primirii acestora, orice sesizare ulterioara fiind nula de drept.
 
II. Modalitati de plata
      ExpertBirotica va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
  •        plata ramburs: in numerar (lei), la livrare (clienti persoane fizice sau persoane juridice), catre comisionarul care efectueaza livrarea;
  •         cash la sediul SC EmagBirotica SRL;
  • ordin de plata/virament bancar sau mandat postal (clienti persoane juridice sau persoane fizice). Dupa intrarea intregii sume in contul     SC EmagBirotica SRL, marfa va fi livrata la domiciliul/sediul dvs. ramanand sa achitati taxele de expeditie comisionarului care efectueaza livrarea, daca livrarea se efectueaza in Bucuresti, iar comanda nu are o valoare minima de 200 RON + tva, sau daca livrarea se va efectua in alte orase;
  •           Fila CEC.
  • plata cu cardul prin POS la sediul Expertbirotica.ro sau la sediile clientilor din Bucuresti
 
      Compania EMAGBIROTICA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite un avans inainte de livrarea marfii.
?>
Expertbirotica.ro va ofera gama completa de papetarie birotica articole si accesorii birou, promotii si oferte speciale papetarie.Puteti achiziona produse din categoriile Distrugatoare documente, Stilouri de lux, Table magnetice, Bibliorafturi,Hartie copiator,Capsatoare,Perforatoare,Whiteboard,Instrumente de scris,Laminatoare,Masini de legat cu spira.
Totodata va oferim oferta completa de papetarie birotica consumabile, rechizite pentru birou,markere si textmarkere,creioane,ghilotine pentru birou,caiete,blocnotes,plicuri,registre, post-it.
Expertbirotica.ro - Papetarie si Birotica